Värsta fördomen & Scouterna i Almedalen

Under årets upplaga av Almedalsveckan kommer Scouterna att prata mångfald i flera olika sammanhang, bland annat i Värsta fördomens seminarium Utmana fördomarna – civilsamhällets roll i integrations- och mångfaldsarbetet i samhället. Där kommer vi tillsammans med bland andra Alice Bah Kunke (generaldirektör för Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor), Barakat Ghebrehawariat (styrelseledamot Rättviseförmedlingen) och Sara Haraldsson (grundare Maktsalongen) att prata om erfarenheter av mångfaldsarbete och hur vi – tillsammans och var och en – kan hjälpas åt att skapa ett öppnare samhälle.

 

Vi ser fram emot en spännande vecka med massor av inspiration och utmaningar! Har du ett tips för hur ett öppnare samhälle kan skapas? Dela med dig i kampanjen #värstafördomen!

 

Ska du till Almedalen? Vill du hjälpa Scouterna och Värsta fördomen att synas? Hör av dig till oss, till exempel här, eller skicka ett mail till Ulrica Lysén, projektledare för Värsta fördomen.

 

Här kan du läsa mer om Scouternas seminarier under Almedalsveckan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av ulricalysen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>